Tårta med Ninja Turtles till Albin

 

När man ändå gör tårtor..

..så kan man passa på att göra några bakelser i hårda muffinsbägare!
 
 

Doptårtor till Lily

 
 
 
 

 

Vill du se alla mina tårtor? Klicka HÄR!

 

Tårta till jobbet

 
 
 
 

 

Vill du se alla mina tårtor? Klicka HÄR!

 

Farfars sista tårtor

Jag kan helt ärligt säga att det här är dom jobbigaste tårtorna som jag någonsin gjort. Precis som jag skrev i ett tidigare inlägg så omkom min farfar i en bilolycka för ett tag sedan. Han kommer över på fel sida vägen och krockade med en lastbil. Det har varit en riktigt tuff tid efteråt vilket det förstås alltid är när någon dör, men när någon dör så hastigt i en olycka så tror jag att det blir svårare att förstå och acceptera situationen.
 
Farfar gillade det enkla och älskade att vara ute i naturen så vi bestämde oss för att göra kistdekorationen själva och då endast använda oss av det som vi fann ute i naturen men också att det var jag som skulle göra tårtorna. Vi tror alla att han hade önskat det om han själv fick vara med att bestämma så givetvis ville jag göra farfars sista tårtor. 
 
 
Saknar dig farfar <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vill du se alla mina tårtor? Klicka HÄR!

 
 
 
 
 

Lillasysters 20 års tårta!

 
 
 
 
 
 

 

Vill du se alla mina tårtor? Klicka HÄR!

 
 

Snickerskladdkaka

 

Dumle Cookies

 
 

Snickerscheesecake

Snuuuuuskigt god cheesecake! Söt med kolasås samtidigt med det salta från jordnötterna gör den här cheesecaken så ruskuigt nedrans fantastiskt makalöst god!!!
 
 
 
 
 
 

Brownies

 
 

Uppdatering

Nu var det länge sedan det hände något här, igen. 
Fick mig en tillsägelse av mormor för ett tag sen att hon tyckte det var dags att uppdatera bloggen och jag tänkte verkligen ta tag i det då. Dock omkom min farfar i en bilolycka strax efter och fokus har därför legat överallt utom här vilket jag tror att ni alla förstår.
 
Har ett gäng bilder som jag nu kommer dela med mig av till er och börjar med mina enkla bakpulverskorpor
 
Kram 
Matilda
 

RSS 2.0