Tårta till mormor och morfar

 

Lillasysters student!

Som flera av er vet så flyttade jag utomlands förra våren, dock uppstod det saker som gjorde att jag valde att flytta hem tidigare. Jag kom hem lagom till den svenska sommaren och dök upp som gubben i lådan på min lillasysters student! 
 
Dom enda som visste att jag hade flyttat hem endast två dagar innan studenten var mina föräldrar, far och morföräldrar. Gissa om det blev en överraskning för övriga! Det roliga var att vi lyckades hålla det hemligt för min lillasyster och herregud så hon grät när hon fick se mig. Det är nästan så tårarna trillar nu när jag sitter och tänker tillbaka på det ögonblicket.
 
På den korta tid jag var hemma innan studenten så lyckades jag ändå slänga ihop tårtor till firandet. Tyvärr hade jag glömt ta med min systemkamera och har därför endast dessa mobilbilder att visa er.
 
Då jag inte han fixa marsipan till tårtorna så täckte jag den ena sorten med riven vit choklad och den andra sorten fick bli en Oreokake. Sammanlagt bjöds det på sex stycken tårtor, tre av varje sort.
 
 

 

 
 
 

 

Vill du kolla alla mina tårtor? Klicka HÄR!

 
 
 
 
 
 
 

Tårta till Siv

Här kommer bilder på en födelsedagstårta till Siv
 
 
 

 

 
 
 

 

Vill du kolla alla mina tårtor? Klicka HÄR!

 
 

Dålig uppdatering!

Jag är så ruskigt imponerad att jag fortfarande har lika mycket besökare på bloggen trots att jag inte har uppdaterat sedan maj förra året!
 
Tackar så hemskt mycket för att ni flitigt stannar kvar även om jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera. Jag ska verkligen försöka bättra mig och tänkte börja med att visa er några tårtor som jag gjort men som inte kommit upp här på bloggen. För att inte smälla in allt det roliga på en och samma gång så tänkte jag dela upp bilderna i olika inlägg.
 
Först ut är en Oreokake till Hanna:
 
 
 
 

 
 
 

 

Vill du kolla alla mina tårtor? Klicka HÄR!

 
 
 

RSS 2.0