Bröllopstårta

Den här bröllopstårtan gjorde jag med jordgubbsmousse och limemousse.Jordgubbsmoussen gjordes på färska svenska jordgubbar och fick en väldigt söt smak medans limemoussen blev väldigt fräsch och frisk i smaken. Mycket bra kombo!
 
 
 

Lyxiga kakor!

Som de flesta i min närhet redan vet så älskar jag böckerna av Systrarna Eisenman. Testade nyligen ett recept på kakor där man gjorde en kokostosca på Werthers Original.
 
 

Sega solrossnittar

 

Tårta av Roy Fares

Har länge varit sugen på att testa göra den här tårtan:

http://www.byroyfares.se/lang/en/just-a-delicious-cake/


Jag säger bara M.U.M.S så god den var!!!
Den var också väldigt rolig att göra med många moment och rekommenderar den starkt om man är sugen på att pyssla i köket under några timmar.
 
 

Semester

Tyvärr har jobbet och annat viktigt kommit mellan så att jag inte hunnit med att uppdatera bloggen. Dock har jag massa bilder som ligger och väntar på att få visas upp för er.
 
Trots att det varit mycket att göra på annat håll så har jag bakat lite då och då eftersom det får mig att koppla av och tänka på annat. Har försökt komma ihåg att ta så mycket bilder som möjligt medans jag bakat.'
 
Just nu har jag semester och tänkte då passa på att lägga upp alla bilder här på bloggen. Som vanligt kommer jag att sprida ut bilderna och alla inlägg under flera dagar.
 
 
Kram
Matilda
 

RSS 2.0