Saffrans pasta med torsk!

Billigt, super gott och går rasande fort att göra!




Ingredienser:

Hackad babyspenat
Strimlad purjolök
Tärnad torskfilé
Creme Fraiche "Gourmet" Saffran & Tomat

Pasta till servering


Det här är en såpass enkel maträtt att det inte kräver några exakta mått. Gå på känsla, Du kommer ändå att lyckas!


Gör så här:

Koka pastan. Stek torsken. Fräs purjolöken och spenaten i en kastrull. Häll i creme fraichen, torsken och låt såsen bli varm. Servera med pastan.



Sa jag inte att det var enkelt?

Orginal receptet är med handskalade räkor istället för torsk (min personliga favorit) men fungerar alldeles utmärkt med både torsk och lax.



Smaklig måltid!

// Matilda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0