Tips: Enkel tårta till ALLA HJÄRTANS DAG

Postat av Matilda

Hej! Har kollat på dina tårtor, du är verkligen sjukt duktig! =) Alla hjärtans dag närmar sig ju nu, och jag undrar om du har nått förslag på en tårta man kan göra till killen då? :) Kanske inte ska vara allt för komplicerad för jag är inte sådär jätteduktig på sånt här. Men det vore kul om du ville dela med dig om du har nått förslag :)
Keep up the good work! kram!


Svar: Vill börja med att tacka för fina kommentaren, blir så himla glad!

Tårta för den händiga:
En enkel tårta skulle du kunna göra genom att baka en vanlig tårtbotten antingen i en hjärtformad bakform eller en helt vanilg rund form som du skär ut till ett hjärta. Dela tårtbottnen i 3 delar och fyll det nedre lagret med chokladmousse. Vispa grädde och blanda i frysta hallon. fyll nästa lager med hallongrädden. Stryk upp hela tårtan med rosa grädde (grädde+ några droppar röd karamellfärg) och dekorera med hallon/strössel/pärlor/marsipan/geléhjärtan.

Tårta för latmasken:
Köp färdiga tårtbottnar och skär ut hjärtformad. Köp chokladpudding som bara är att vispa ihop med mjök och använd på första lagret. Vispa grädde och blanda i hallon och använd på andra lagret.Stryck upp hela tårtan med rosa grädde (grädde+några droppar röd karamellfärg) och dekorera med hallon/strössel/pärlor/marsipan/geléhjärtan.

 

Lycka Till Alla Turturduvor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0